Transformatiehealing is onderdeel van praktijk Zelfherinnering.
 

Recensies

Bart
Bart

Bart verlost van rugklachten

Bart vertelt over zijn ervaring met de sessies van Floris. Omdat na zijn rugoperatie de pijn weer was teruggekomen besloot hij iets nieuws te proberen. Hij maakte kennis met de sessies van Floris en na twee bezoeken verdwenen al zijn rugklachten. Nu kan hij weer pijnvrij lopen, rennen en zelfs basketballen!

Bekijk video


Johan
Johan

Johan voelt zich zo licht als een veertje

Johan geeft feedback over een proef-consult Transformatiehealing die hij heeft gehad bij de Maretak Breda.

Bekijk video


Sabine
Sabine

Eindelijk weer een goede nachtrust

Tijdens de opendag bij Zuiderlicht Breda heb ik mezelf als proefpersoon beschikbaar gesteld voor een sessie. Mijn vraag was of je mij kon helpen om mijn onrust weg te halen. Ik ben namelijk gestopt met roken en sindsdien (al 6 weken) kan ik niet meer goed slapen. Ook heb ik last van hartkloppingen door heel mijn lijf. Je hebt wat gewerkt in mij energieveld, misschien 10 minuten, en blijkbaar had ik een blokkade bij mijn heupen en hartchakra. Na je behandeling voelde ik me meteen wat rustiger, vooral meer geaard. ’s Avonds ben ik gaan slapen en heb ik een heerlijke nachtrust gehad!!! En sindsdien elke dag! Ik kan er geen genoeg van krijgen :) Mijn lichaam is nu aan het herstellen en mijn hartkloppingen worden ook steeds minder. Geweldig hoe je dat hebt gedaan in slechts 10 minuten! Floris dank je wel voor deze geweldige healing!


Berthie
Berthie

Beter kunnen lopen

Bij de eerste sessie die ik heb mogen ervaren, voelde ik dat er een blokkade in mijn rug werd opgeruimd. Ik kreeg meer ruimte en het lopen ging opeens een stuk beter.