Transformatiehealing is onderdeel van praktijk Zelfherinnering.
 

Worstel je met lichamelijke klachten?

Mogelijk is de oplossing dichter bij dan je denkt

Heb je al van alles geprobeerd en hebben de reguliere geneeskunde in jouw geval onvoldoende geholpen? Je zou kunnen proberen de dokter nogmaals op te bellen, maar misschien is het tijd om iets totaal nieuws te proberen...

Wat is er nog meer mogelijk?

Transformatiehealing is een krachtige manier om lichamelijke klachten te corrigeren. Om lichamelijke klachten te veranderen, zul jij moeten veranderen. Het is namelijk zo dat hetgeen jij gelooft dat mogelijk is ook werkelijkheid wordt. Jij bepaald de spelregels van je eigen wereld, of je daar nu bewust van bent of niet. Mocht het zo zijn dat het de eerste keer is dat je dit leest dan klinkt het misschien gek, maar het is eigelijk heel goed nieuws! Het betekent namelijk dat je je simpelweg open kunt gaan stellen voor een ander geloofssysteem waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

De vraag is niet of wondertjes mogelijk zijn,
de vraag is waarom heb jij ze nog niet ervaren?

Het bovenstaande principe passen wij bij praktijk Zelfherinnering toe op genezing. We laten onze oude overtuigingen los zoals: "genezen kost tijd", "met deze kwaal zal ik altijd blijven lopen", enzovoort... en we gaan spelen met de onderliggende energiepatronen van de klacht om te kijken of we samen in een nieuwe realiteit kunnen stappen. Bij voorkeur een realiteit waarbij genezing wel mogelijk is.

Wat is het lichaam eigenlijk?

De meeste mensen zien het lichaam als een fysiek apparaat dat "gerepareerd" moet worden. Zelfs de zogenaamde experts in de medische wereld zullen je zo behandelen. Dit heeft een groot nadeel: Zolang je het lichaam ziet als een fysiek object zul je je moeten houden aan de regels van de fysieke realiteit. Dat wil zeggen, dat je enige opties zijn: het gebruik van medicatie en operatieve ingrepen. Je opties zijn dus enorm beperkt en in veel gevallen is het symptoombestrijding en pakt het de oorzaak van de klacht niet aan.

Een nieuwe realiteit, met daarbij nieuwe mogelijkheden

Wat als we samen kunnen losbreken van deze beperkingen en meer controle kunnen krijgen over het lichaam? Bij praktijk Zelfherinnering zien we het lichaam als een serie van energiepatronen. Wanneer iemand een lichamelijke klacht heeft, dan gaat daar op een energetisch level een heleboel aan vooraf. Door deze belemmeringen in het energieveld van het lichaam te corrigeren heeft dit direct uitwerking op de lichamelijke gezondheid.

Luister naar Bart die verlost werd van rugklachten


Bart vertelt over zijn ervaring met de sessies bij praktijk Zelfherinnering. Omdat na zijn rugoperatie de pijn weer was teruggekomen besloot hij iets nieuws te proberen. Hij maakte kennis met onze manier van werken en na twee bezoeken aan de praktijk verdwenen al zijn rugklachten.

Recensie Bart
Nu kan Bart weer pijnvrij lopen, rennen en sporten... wat kan Transformatiehealing voor jou betekenen?

Hoe werkt Transformatiehealing?

Alle onverwerkte emoties, belemmerende overtuigingen en conclusies uit het verleden slaan we op in een energieveld dat zich om het lichaam heen bevindt. Door deze belemmeringen in het energieveld te corrigeren zul je ervaren dat dit een directe uitwerking heeft op de fysieke gezondheid. Waarom? Omdat er in werkelijkheid alleen maar een zee van energiepatronen is. Die vervolgens vertaalt wordt door onze zintuigen naar bijvoorbeeld een lichaam met klachten.

We leggen nauwelijks onze focus op jouw verhaal, de bijbehorende overtuigingen en waarom jij denkt de klacht te hebben. In plaats daarvan kijken we naar de werkelijke oorzaak: de onderliggende energiepatronen. Dit zorgt er voor dat er meer mogelijkheden en ruimte ontstaat om hetgeen dat vooraf onmogelijk leek, mogelijk te maken.

Bekijk hoe Floris pijn laat verdwijnen in enkele minuten


In de onderstaande video zie je hoe Floris van praktijk Zelfherinnering iemand verlost van langdurige pijn in een vinger. Ze had een pijn van een vier (op een schaal van nul tot tien waarbij tien een ondragelijke pijn is). Binnen enkele minuten is deze pijn geheel verdwenen.

Pijn verdwenen in enkele minuten
Door de onderliggende energiepatronen te corrigeren verdween de pijn!

Wil jij Transformatiehealing ook ervaren?

Ben jij inmiddels ook enthousiast over Transformatiehealing en onze werkwijze? Dat komt dan goed uit, want nieuwe bezoekers van de praktijk mogen een Transformatiehealing-sessie vrijblijvend uitproberen voor maar € 30,-!

Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.

Vragen? Maakt dan gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het nummer: 0412 750 268.